Инсталация на софтуер

 

Windows 10 Pro

 

Инсталиране на софтуер се извършва само след предоставяне от страна на клиента на съответния инсталационен диск и лицензионен номер на продукта!

Това може да бъде инсталация на Windows, различни приложения, офис пакет, антивирусна и т.н. 

При преинсталация на Windows, ние ще се погрижим Вашите данни да бъдат архивирани, за да предотвратим загуба на важна информация.

Не разчитайте на услугите на некомпетентни лица, които ще свършат съмнителна и честно неефективна работа по вашия компютър или лаптоп.
Доверете се на дългогодишния ни опит и разчитайте на нашите възможности, дължащи се на всекидневната работа с машините на стотици наши клиенти. За нас като професионалисти е важно не просто да свършим дадена работа, а да я свършим както трябва. Само така можем да разчитаме нашите клиенти да са доволни. А всеки един доволен клиент води със себе си още десет други...

Оставяйки при нас Вашия компютър или лаптоп, ние ще инсталираме за Вас не само базовата операционна система по Ваше желание, а и пълен набор от основни приложения (с безплатен лиценз за ползване) за първоначална употреба след преинсталацията. Също така ще настроим напълно безплатно Вашата машина така че тя да е готова за ползване веднага след първоначалното зареждане, свеждайки до минимум намеса от Ваша страна.

Нагоре
DMC Firewall is a Joomla Security extension!